Arbetsskada?

Jag är trött.. Somnade inte förrän klockan 8 imorse. Fastnade vid datan. När jag då inte hade somnat ännu klockan 7 i morse så hörde jag någon på nedervåningen.. Pappa vakna? Vad i hela friden skulle han upp och göra? Han for till jobbet.. för att göra vad? Jo, fara till jobbet! En ledig dag? Svar ja. Jesus..
Igår var jag på allstar! Det blev riktigt kul :) Är trött som en gnu. har inte sovit så många timmar ändå. Nu laddar jag om. Intressant inlägg va? Mm, tänkte väl de


Livet som konstnär

Hallå där! Ja, just du! You good! You good! No, you good! GOOD! Idag har jag, Sara och Leon varit på stan! Sara gick och solade på och jag och Leon strosade omkring på stan medans. Hittade en stor BH och provade den på han. Två mössor till ett pris.. Synd bara att inte Leon har en tvillingbror.. Nu ska jag hoppa i duschen och sen snöra i mig lite kaffe med min mor! Blir party ikväll. Oväntat va? Hade ni inte kunnat lista ut va? Nej men tänkte nu när jag då aldrig festar kanske göra det ikväll! Va, vadå ljuger? Jag? PFT! Aldrig!
Jag köpte en tunika på sta som ser ut såhär:


Såja, jag har ritat den helt själv och den ser ut exakt så! På pricken.. Jag letade efter bilden på H&Ms hemsida men hittade inte den. Men jag tror jag ska börja att bara lägga upp bilder som jag ritat själv! Nej, men jag vet inte hur den ser ut. Den ligger i påsen fortfarande.. Men den jag rita var snygg.. Ska skicka in den till H&Ms hemsida och säga att dom kan få köpa bilden av mig eftersom att den inte finns på deras hemsida :) Nu går jag. Hejdå!

Va sa du att du sa?

Alltså.. Jag är arbetslös och kan inte ens skriva ett inlägg om dagen? Hur lat kan man bli? Nej, nu ska jag på riktigt ta tag i den här bloggen! Sitter hemma och lyssnar på musik. Som vanligt lyssnar jag på "nya" låtar. Vilket betyder att det är låtar som ni redan lyssnat på i ett år. Jag är sämst på att hänga med i musikvärlden. Lika mycket som jag hänger med på vad som händer ute i världen.. "Du vet när Michael Jackson dog?" "ÄR HAN DÖD?!"
Okej kanske inte riktigt så. Men jag är alltid sist med att få veta allt.. Kan kanske vara för att jag inte lyssnar så bra.
Jag ska börja läsa en bok på engelska.. Min tremänning klara var här i somras och lämnade en bok. Hon har ju bott i USA ett år och är bra på engelska. Undra om jag ens kommer fatta handlingen.. Jag är skitdålig på engelska.. Okej, kanske inte SKITdålig men dålig. MEN det måste se så otroligt intelligent ut när jag sitter och läser en bok.. Lånar även min pappas brillor. Dom är ändå för små för hans skalle. Inte för att vara elak pappa men du har ganska bred skalle.. Puss på dig min far!



Nu ska jag iväg med några goa tjejer och solduscha! Fake är fint!
Imorn ska vi.. Vi ska.. Öh. ÅH! Hejdå

Zooooommbbiiiee

Sitter hemma hos annica och väntar på att hon ska runka klart i duschen. Sen ska vi iväg och titta på hockey hos fröken Nilsén. I helgen har vi varit på farmen. Hade sjukt roligt tills det att jag fick en smäll i huvudet av någon tokdansare på dansgolvet :) Men allt som allt var kvällen hur bra som helst! Jag var som sagt zombie, det  var najs!  här kommer lite pics:









RSS 2.0