Mitt hår

Nu ska ni få se mitt hår :) är jäkligt nöjd nu men kommer nog säkert lessna på det snart!



Nu ska jag göra mig helt klar sen ska vi in till stan och ta nån öl och därefter gå på allstar för att se hockey! MYCKET BRA! Vi ses på allstar folket!


Stan

Sitter hemma hos JKs kille henrik. Jag elin och JK ska gå på stan nu en sväng och jag ska till frissan ;) Det var lite jobbigt när jag skulle somna igår.. har ju som sagt gjort hål i öronen.. Ett hål i varje öra. Jag är inte så mycket för att ligga på rygg.. FÖR ATT jag har haft en period nu då jag ligger på rygg och sover med en arm åvanför huvudet.. OCH när jag då vaknar mitt i natten så grips jag av panik efter som jag inte kan hitta min arm. Jag hittar den sen då den ligger åvanför mitt huvud och väntar så snällt. Då tar jag den arm jag har kännsel i och lyfter varsamt upp min arm från dess position. Men Den domnade armen som jag inte har någon kännsel i från axel ner är som en vild orm och slingrar sig vart den vill då måste jag kolla upp att inga delar har gått ur led eller brytits.. Sen jag kan jag somna om :)
Nu Ska vi dricka upp vårat kaffe och sen dra oss ut mot stan! Kyss i ljumsken!



Johanna i sina bästa dagar!

WFT?

Jaa... jag har varit på stan hela dagen typ.. 5 timmar(!) Men jag har köpt en massa bra!

En vit stickad tröja och en Rolling Stones tshirt från H&M
Svarta jeanslegging från vero moda
och en rutig skjorta från gina





har även gjort hål i öronen ett där högst upp och ett som är som i örat :)
Sen har jag...... Färgat mitt hår.. inget jag vill prata om just nu.
Jag måste fan somna i tid! Har sjukt mycket att göra imorn. Storheden, stan hem fixa sig sen är det allstar och hockey som gäller för hela slanten! WOHOW! Det blir nog nice!
Jag såg ett stjärnfall nyss när jag satt ute och rökte. Då får man önska sig något, eller hur? Vad man vill.. JAG ÖNSKADE ATT MITT HÅR SKULLE BLI BRA... Är jag helt jävla domnad i huvudet? En mille skulle väl inte vara bättre? men vad less jag blir på mig själv ibland.. Aja, ibland gör man misstag.. T.ex. som att färga håret..
Var ju och handlade med mor och far idag. Haha, det är alltid lika kul. Mamma springer omkring som en iller och pappa blir bara mer och mer irriterad på henne! "Vartfan är det dr torrskinnet nu då?" pappa hittade också ett par päron som han tyckte såg ut som hängtissar:




"fan vilka hängisar"



Godnatt och sov så underbart!

Nej, jag har inte somnat ännu..

Kom att tänka på en sak när killar ska typ lana ringer dom då upp varandra " Hej, det är Bernt. Ska vi lana?".. Det låter så fult i min skalle.. och när dom väl är på lanet. Hur är det då? "Jaha, någon som är sugen på lite WOW?" "Ja, det skulle sitta fint." Nej, men det var bara något jag tänkte på.. haha nog om det. Jag har fixat lite fint här nu.. eller fint och fint. Bilder på mig HAHA. Jag kan alltså inte sova... Vända tillbaka på dygnet imorn!!!!



Livet som bloggare

Jag tänkte såhär.. Jag ska väl starta en blogg så jag kan börja tjäna pengar någon jäkla gång? nej, man jag kommer nog ha ca 3 läsare.. men äh, det gör inget! Jag är så glad iallafall..

Frågan är ju vad man ska skriva om..

Kläder? - går ej jag har inga..

Smink? - går inte heller för vemfan vill se en sminkning med smink från dollarstore?

Mitt liv? - om man så hade ett...

Jaja jag får väl skriva om mitt liv.. eller ja, det jag gör om dagarna :)

Idag har jag iaf varit på stan med Annica. Vi skulle gå upp i tid för att hinna med så mycket som möjligt den här dagen.. MEN.. Jag vakna av att Annica ringde och väckte mig kl 1.. Det är inte kul att sova bort dagarna. Varför drabbas varje arbetslös person av detta? Vi har förresten fått kabla igång Annicas bil tre gånger idag också.. Eller vi och vi. Annica och sanna gjorde det. Jag tittade på.
I helgen var jag i kalix och festa. Är mäktigt förvånad över att jag hade kul. Kalix. Det är nog bara för att jag är sjukt trött på Lule.

Nu ska jag ta mig ett glas mjölk och se lite tv4 fakta tror jag! Gud så fint!


Hade!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0